If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
550 евро броня, кой знае колко доставка, поне 100лв боядисване, добре изглежда но аз бих вложил толкова пари в някоя друга част, която не могат да я счупят на паркинга на мола ...
имал , дал ... човека си го кефи , според мен също е станала супер
Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX
Честно казана и аз не съм голям фен на веждите ,но поне с тях ксенона няма да пречи на насрещното движение.Свети доста по добре и не заслепява вече.
CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Всичко си е на ред с предницата пък според мен. Само този багажник горе нещо ебава пейзажа тотално. Тази кола стриит бегачка ли ще изглежда или кола за пикник?
Вчера, към 17:00 тамън видях темата, след което към 18:10, тръгвайки си от офиса, имах шанса да я видя на живо. Колегата мина на Гурко пред телефонната палата и точно там го излових Колата има доста приятен вид
багажника върши доста работа.В този футуристичен багажник немога да сложа нищо.Просто ми трябваше да пренеса няколко неща и сега ще го махам.Но въпреки това е оригинален алуминиев започна да ми харесва.Все пак съм с две деца .хахахахах
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Супер е станала колега браво! Никак не е претрупана и бронята е в пъти по-хубава от оригиналната
Само веждите не ми допадат и на мен, но всичко е въпрос на вкус.
Само не разбрах защо ми преместихте темата в този раздел ????????????
Браво колега,много хубава визия и цвят,е като някои колеги и аз ще кажа за веждите ама не е болка за умиране.
Наглеждам се и аз на един Кадамуро кит в един полски сайт...............
Със здраве да си я караш и много безаварийни.
Какво сте го заяли колегата за веждите? Въобще не са толкова излишни - явяват се като продължение на линията, която е непосредствено под предния капак. Единственото, което според мен може да се отстрани са емблемите на Ферари от предните калници. Аз дори и детелинки не бих сложил там, защото те са символ не нещо, а не просто за красота. Поздравления за хубавата кола!
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment